Bra tandhygien – bra hälsa

    Hem  /  Hälsa  /  Bra tandhygien – bra hälsa

Bra tandhygien – bra hälsa Image

Bra tandhygien – bra hälsa

Den som har läst djupare om tandhygien vet att ens tandhygien är förknippad med ens hälsa. Har du en dålig tandhygien finns det ingen tvekan att din allmänna hälsa också riskera att försämras. Detta betonas av en artikel från Dagens Nyheter där de går igenom hur en dålig tandhälsa faktiskt kan vara en riskfaktor för sjukdomar som t.ex. coronavirus. Läs vidare för att ta reda på olika sätt att förbättra din tandhygien!

Gummistrån

Tandborstens funktion är att borsta bort all smuts och matrester som finns på tänderna men de har tyvärr inte förmågan att borsta bort alla matrester som finns mellan tänderna. Dessa matrester kan förvärra tandhygienen. En lösning till detta är att få hjälp av gummistrån från https://www.sunstargum.com/se-sv/ som hjälper dig göra rent mellan tänderna på ett enkelt och effektivt sätt. Vill du undvika munsjukdomar såsom karies, tandsten och tandköttsinflammation är dessa gummistrån utan tvekan ett toppval!

Munskölj

Munskölj är ett annat tillägg till din munvårdsrutin som har möjligheten att se till att dina tänder blir friska. Det är något som Aftonbladet till och med håller med om i deras artikel om hur man slipper dålig andedräkt där de undersöker flera olika metoder för att undvika munsjukdomar och få en bra tandhygien.

FÖRFATTARE | sanna Comments | Kommentarer inaktiverade för Bra tandhygien – bra hälsa DATUM | maj 12, 2024

Kategorier och taggar

In Hälsa

lovebond-lite