Träningsresor

Träningsresor Image

Träningsresor

Svenskar rör på sig mer än någonsin och med det har behovet av nya träningsformer ökat radikalt. Folk går fortfarande på gym och springer i löpspår men det finns också en stark önskan att träna på nya och spännande sätt. En av de nya, stora trenderna är att träna på semestern och hela 22 % av alla resenärer önskar att ha tillgång till någon form av motion när de beger sig till olika destinationer.

Det handlar inte bara om hälsa utan även nya, roliga sätt att uppleva de länder man åker till. Visst är det vackert i Bayern och man kan åka på fantastiska utflykter men med handen på hjärtat, blir inte upplevelsen ännu starkare om man själv får vandra eller cykla i det hisnande landskapet? Medelhavet är ju underbart så varför inte bege sig på en lång simtur eller en kurs i aqua aerobics när man ändå är där? Och hur låter det med en yogavecka i en underskön miljö i Thailand?

Detta märks nu i de stora resebolagens utbud då man börjat erbjuda alltfler träningsresor. Det kan handla om att resa för att träna eller att ha ett antal träningsalternativ när man är på semester och det ser ut som att trenden har kommit för att stanna.

FÖRFATTARE | sanna Comments | Kommentarer inaktiverade för Träningsresor DATUM | januari 18, 2018

Kategorier och taggar

lovebond-lite