Tidningar om hälsa

Tidningar om hälsa Image

Tidningar om hälsa

Alla förtjänar att må bra och även om de flesta känner till grundpelarna i vägen till hälsa, träning och bra kost, så kommer det ständigt nya råd och rön som kan vara intressanta att hålla sig a jour med. Det är viktigt att ta väl hand om sig av många anledningar, inte minst för att få ett långt och friskt liv, och att lära sig nyttiga recept, nya träningsmetoder och små förändringar man kan göra för en hälsosammare livsstil är en källa till detta. I Sverige finns det ett antal tidningar som man antingen kan köpa i lösnummer i butiker eller prenumerera på och de har dessutom hemsidor som ständigt uppdateras.

Må Bra

Tidningen Må Bra ägnar sig åt alla aspekter av hälsa. Här kan man hitta massor med intressanta reportage och artiklar om träning, kost, viktnedgång, avstressande och experters tips i alla ämnen relaterade till hälsa. Allt är skrivet på ett trevligt och enkelt sätt som alla kan förstå och man kan göra olika tester för att se hur man bäst går ner i vikt eller tränar mest effektivt. Man kan beräkna sitt BMI, kolla hur stressad man är och delta i tävlingar där man erbjuder allt ifrån prenumerationer på tidningen till hälsoresor.

Att leva ett hälsosamt liv går inte ut på att vara trådsmal eller redo för Olympiska spelen, det är tidningen alltid mycket noga med att påpeka. Man vill i stället betona glädjen i att må bra, att det är roligt att röra på sig och gott att äta nyttig mat. Det behöver varken vara tråkigt eller överväldigande att försöka leva så väl det går, och här kan man hitta mycket inspiration, recept och ställa frågor som läsare. Man kan lära sig olika träningsmetoder och få idéer till hur man håller sig i form utan dyra gymkort, och man kan också läsa om skador och rehabilitering.

iForm

För den som är mer intresserad av träning så är magasinet iForm en av de bästa källorna till information. Även här kan man hitta recept och tips om viktnedgång men man fokuserar mer på fysisk träning. Det finns massor av tips om hur man kan få en bättre löpstil, fastare rumpa eller högre metabolism och vad man kan göra för att förebygga skador.

iForm organiserar också hälsoresor och bland de populäraste målen är Mallorca och Kreta. Här kan man i sällskap med likasinnade spendera en eller ett par veckor med professionella tränare som blandar fitness programmet rejält: power walking, aerobics, vattengympa, yoga och cykling är bara några av aktiviteterna och man kommer garanterat att resa hem med en nyfunnen styrka och ett bättre humör.

Även om man ger uppmärksamhet åt många olika träningsformer så ger denna tidning extra betoning på löpning. Man har en hel avdelning ägnad endast åt denna typ av motion och man kan läsa mycket bra tips om hur man bäst kommer igång och hur man kan variera loppen för bästa resultat.

FÖRFATTARE | sanna Comments | Kommentarer inaktiverade för Tidningar om hälsa DATUM | augusti 14, 2018

Kategorier och taggar

In Hälsa

lovebond-lite