Tillbehör till träningen

Tillbehör till träningen Image

Tillbehör till träningen

Människor som vill börja träna eller som redan håller på med någon form av motion upplever ofta att det kan bli lite enahanda och långrandigt. Det är därför viktigt att man ger sig själv olika former av motivation och det kan handla om att lyssna på bra musik eller lova sig själv ett biobesök om man tränar ett visst antal minuter i veckan.

Det finns också ett stort antal tillbehör som man kan motiveras genom, både vad gäller själva prestationen men också hur kul man har under passet och här följer ett antal förslag.

En träningsmätare

Det finns många modeller på marknaden som kan mäta alla möjliga faktorer inom din träning. Stegräknare, pulsmätare, kalorimätare kan idag bäras som en klocka eller ett halsband och är inte bara ett sätt att se sina resultat utan kan också motivera dig att göra ännu bättre ifrån dig.

Vikter

Om man promenerar eller springer kan man sätta på sig tyngder som fästs med kardborreband runt handlederna för att ge extra resultat. Detta stärker armmusklerna och ger dig möjligheten att kombinera konditionsträningen med styrka.

Bra hörlurar

Genom att ha bra hörlurar kan man njuta maximalt av musk eller böcker under träningen. Det finns trådlösa och vattentäta modeller och många är utformade så att man samtidigt hör sin omgivning.

FÖRFATTARE | sanna Comments | Kommentarer inaktiverade för Tillbehör till träningen DATUM | juli 15, 2018

Kategorier och taggar

lovebond-lite